Audhild Kvam er valgt som ny styreleder i Samskipnadsrådet

09.11.2022
Foto: Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim
Foto: Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim

Samskipnadsrådet valgte 8. november nytt styret i Samskipnadsrådet. Audhild Kvam, administrerende direktør i Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim er valgt som ny styreleder av styret i Samskipnadsrådet.

- Jeg vil takke samskipnadene for tilliten som styreleder og gleder meg veldig mye til å ta fatt på arbeidet, sier styreleder Audhild Kvam.

Kvam får med seg to administrerende direktører inn i styret og tre styreledere av samskipnadene. Styret vil 2022/2023 bestå av følgende medlemmer:

Amalie Lunde, styreleder i Studentsamskipnaden på Vestlandet
Daniel Hansen Masvik, styreleder i Norges Arktiske studentsamskipnad
Anna Rist, styreleder i Studentsamskipnaden i Molde
Andreas Berggren Eskelund, administrerende direktør i Studentsamskipnaden SiO
Pål Harv, administrerende direktør i Studentsamskipnaden i Agder

- Vi er alle veldig motivert for å gjøre denne jobben for studentsamskipnadene og for studentvelferden. Samskipnadene går inn i en tid der vi skal jobber for enda bedre samarbeid for å sikre studentene bedre tjenester, sier Kvam.

Samtidig er det flere politiske saker som er viktig for samskipnadene fremover

- Både Statsråd Borten Moe og studentene vil at vi skal bygge flere studentboliger, og det vil vi også. Vi ser samtidig at mange studenter opplever dårligere livskvalitet, og måten vi utvikler tjenestene våre på, blir derfor viktig for studentene. Jeg vil jobbe sammen med studentene, stat, kommune og studiestedene for at vi alle samarbeider mer for å ivareta studentene, sier Audhild Kvam.

Samskipnadsrådets styre 2022/2023:

Pressekontakt:
Fam Karine Heer Aas
900 82 746
fam@samskipnader.no